nyfi_7000skoularikia

Νύφη με 7.000 σκουλαρίκια

20 Ιουνίου 201101:21

nyfi_7000skoularikiaΠρωτότυπη σίγουρα αλλά καθόλου καλόγουστη κατά τη γνώμη μας ήταν η εμφάνιση μιας νύφης στο γάμο της που έγινε πριν μερικές μέρες.

Η νύφη, η 42χρονη Elaine Davidson, έχει στο πρόσωπό της 7.000 piercings και ισάριθμα σκουλαρίκια!… Αποφάσισε λοιπόν να παντρευτεί χωρίς να τα αποχωριστεί, ενώ ο άνδρας της, που δεν έχει κανένα σκουλαρίκι, ήταν κανονικά ντυμένος γαμπρός.

Η Elaine Davidson κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ, όσον αφορά τα σκουλαρίκια της, καθώς είναι η γυναίκα με τα περισσότερα piercings στον κόσμο.

Η υπερβολικά extreme εμφάνιση της 42χρονης νύφης συμπληρωνόταν με ροζ λουλούδια που στόλιζαν τα μαλλιά της. Το γαμήλιο μακιγιάζ δεν ακολούθησε κανέναν από τους κανόνες που υπαγορεύουν οι make – up artists για την περίσταση του γάμου, καθώς είχε βάψει το πρόσωπό της και το λαιμό της με κίτρινο, πράσινο και γαλάζιο χρώμα, δημιουργώντας διάφορα γεωμετρικά μοτίβα.

Πάντως, φορούσε κατάλευκο ρομαντικό νυφικό και φανταζόμαστε ότι ήταν χαρούμενη, αφού το πρόσωπό της ήταν σκεπασμένο κυριολεκτικά από σκουλαρίκια και μπογιές, τα οποία δεν επέτρεπαν να διαβάσει κανείς τα συναισθήματα της, καθώς δεν μπορούσες να διακρίνεις τις εκφράσεις της.

Στην εκκλησία τη νύφη συνόδευσαν και δύο παράνυφες, οι οποίες ήταν ντυμένες με κομψά φορέματα σε πορφυρούς τόνους.

Ο σύζυγός της Elaine Davidson, Douglas Watson, για την 35λεπτη γαμήλια τελετή φόρεσε ένα μπλε σκούρο κοστούμι, αφήνοντας διακριτικά τον εαυτό του στη σκιά της συζύγου του μαι και γνώριζε ότι αυτή θα τραβούσε επάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Elaine Davidson έχει γεννηθεί στη Βραζιλία, είναι πρώην νοσοκόμα, κι έσπασε το ρεκόρ Guinness για πρώτη φορά το 2000, όταν οι υπεύθυνοι μέτρησαν στο σώμα της 462 piercings, από τα οποία τα 192 βρίσκονταν στο πρόσωπό της.

Έκτοτε, όπως έχει δηλώσει η Elaine, δεν έχει ποτέ αποχωριστεί τα σκουλαρίκια από το σώμα της, τα οποία όπως υπολογίζει ζυγίζουν πάνω από τρία κιλά. Επιπλέον επιμένει ότι δεν αισθάνεται καθόλου πόνο ή κάποια άλλη ενόχληση και έχει εξομολογηθεί ότι κάθε βράδυ κοιμάται με όλη την ασυνήθιστη … πανοπλία της.

Πάντως, το 2009 είχε αποκαλύψει πως δεν της αρέσει και τόσο πολύ να τρυπά το σώμα της και να υποφέρει για χάρη της τέχνης της. Αυτό που ήθελε κυρίως ήταν να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ και να το διατηρήσει.

Η οικογένειά της δεν επικροτεί καθόλου το …σπορ της, αλλά ακόμα κι αν δεν τους αρέσει το έχουν αποδεχτεί ως έναν παράξενο τρόπο ζωής.

Η 42χρονη, στην προσωπική της ιστοσελίδα έχει γράψει πως της αρέσει να περπατά πάνω στη φωτιά και σε σπασμένα γυαλιά. στον ελεύθερο χρόνο της της αρέσει να ασχολείται με extreme σπορ και να παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις. Παρά την παράξενη εμφάνισή της, η Elaine Davidson έχει υγιείς συνήθειες, καθώς δεν καταναλώνει αλκοόλ και δεν έχει καπνίσει ποτέ της.

http://wedding-news.gamos-guide.gr/

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr