Σκοπός της εκδήλωσης – αναφέρουν οι διοργανωτές- είναι να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους που αγαπούν τα μανιτάρια και τη φύση, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να μάθουν για τον παράξενο και μυστηριώδη κόσμο των μανιταριών και να τα γνωρίσουν στον φυσικό τους χώρο μέσα από την αναζήτηση, τη συλλογή και τα σεμινάρια με την καθοδήγηση ανθρώπων με μεγάλη γνώση και εμπειρία στα υπέροχα μανιτάρια.
Το φαγητό θα επιμεληθεί η βραβευμένη με το “BEST IN THE WORLD AWARD COOKBOOK GOURMAND CHEF” ΣΤΕΛΛΑ ΣΠΑΝΟΥ .
|
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;