EPIMELHTHRIO exoteriko

Επιμελητήριο: Έχασε την αγωγή για τα οφειλόμενα της Βασιλειάδου και καταθέτει νέα

26 Μαρτίου 201300:15

Αρνητική ήταν η απόφαση του Δικαστηρίου στην αγωγή που κατέθεσε το Επιμελητήριο Ξάνθης σε βάρος της πρώην Διευθύντριας Κατερίνας Βασιλειάδου για τη γνωστή υπόθεση.

Το Πρωτοδικείο της Ξάνθης δεν έκανε δεκτή την αγωγή που είχε καταθέσει ο φορέας, διεκδικώντας, τα χρήματα που είχε υπεξαιρέσει και για τα οποία έχει καταδικαστεί στο ποινικό σκέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiPress.gr, το θέμα απασχόλησε τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου που φαίνεται ότι αποφασίζει να επανακαταθέσει νέα αγωγή,  με πρόθεση , να δικαιωθεί αυτή τη φορά και να γίνει δεκτή.

Πρόκειται για αγωγή ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ (η υπεξαίρεση αφορούσε αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δραχμές για την υπεξαίρεση που έγινε μέχρι το 1999) ενώ την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος του ΕΒΕ Κώστας Βαζίκας. Άγνωστο παραμένει αν, στην περίπτωση που δικαιωθεί το ΕΒΕ, υπάρχει η πρακτική δυνατότητα να εισπράξει όσα διεκδικεί.

Κατά  τα άλλα η πολύκροτη υπόθεση συνεχίζει να ταλαιπωρεί το Επιμελητήριο καθώς δεν έχει λήξει η γνωστή υπόθεση του καταλογισμού μέρους των υπεξαιρεθέντων στα μέλη των παρελθόντων διοικήσεων, γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση σε παλές διοικήσεις ή κληρονόμους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr