6 τοπικά προϊόντα των Κρεοπωλείων Μπατζακίδη με πανελλήνια διάκριση. Παρουσίαση στο ΜezeBar !

22 Νοεμβρίου 201316:41

Ένα απόγευμα με επαίνους, ευχαριστίες αλλά και συγκίνηση ήταν αυτό που ετοίμασαν τα Κεροπωλεία Μπατζακίδη στο MezeBar, στην παλιά πόλη.  6 κρεατοσκευάσματα που επιμελείται η επιχείρηση, 6 τοπικά προϊόντα της Ξάνθης διακρίθηκαν στην Έκθεση ΜΕΑΤ DAYS 2013 αποσπώντας ισάριθμα μετάλλια ανάμεσα σε 500 συμμετοχές και παρουσιάστηκαν από τους δημιουργούς. Οι δημοσιογράφοι της πόλης γεύτηκαν τις επιτυχημένες δημιουργίες της επιχείρησης με τσίπουρο ή κρασί, καλή παρέα και καλή κουβέντα.

Μήνυμα για τα τοπικά προϊόντα

20131122_153236Ο Γιώργος Μπατζακίδης, συνοδευόμενος από τον αδερφό του Μιχάλη, ανέφερε ότι η συμμετοχή στο διαγωνισμό ήταν μια επιθυμία τους ως αφιέρωση για τον πατέρα τους Φίλιππο που συνταξιοδοτήθηκε φέτος, ενώ ήταν εμφανής η συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στους δύο γονείς και την παρακαταθήκη που άφησαν στα παιδιά τους.

«Δεν είναι το θέμα μας να προβάλουμε την επιχείρηση Μπατζακίδη αλλά θέλουμε να δώσουμε το έναυσμα στους νέους επιχειρηματίες να στηρίζουν και να προωθούν τα τοπικά προϊόντα. Να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα και να βγούμε προς τα έξω” είπε ο Γιώργος Μπατζακίδης που άφησε αιχμές για την εικόνα που έδωσε για την Ξάνθη η πρόσφατη εκπομπή Μάνεση στον Alpha. «Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να αλλάξουμε την εικόνα» κατέληξε.

20131122_153621  Ακόμη και πιο συγκινημένος ο πατέρας τους Φίλιππος, πήρε το λόγο για να πει μόνο: «Εδωσα στα παιδιά μου ένα βραχιόλι ανοξείδωτο και μου έφεραν πίσω ένα χρυσό βραχιόλι. Τους ευχαριστώ πολύ» είπε ο Ιδρυτής της Επιχείρησης.

Τα προϊόντα και οι διακρίσεις που απέσπασαν:

Χρυσό Μετάλλιο στο Λουκάνικο-Πέταλο «Καραμανλίδικο» απλό

Χρυσό Μετάλλιο στο Μπιφτέκι Γεμιστό Μόσχου Γάλακτος (επελέγη από τον Νίκο Μαμαλάκη)

Χρυσό Μετάλλιο στο Κεμπάμπ (σουτζουκάκι) Μόσχου Γάλακτος

Αργυρό Μετάλλιο στο Χειροποίητο Χοιρινό Σουβλάκι

Αργυρό Μετάλλιο για ψιλό λουκάνικο τύπου «Τζουμαγιάς»

Χάλκινο Μετάλλιο για το Πικάντικο Λουκάνικο “του Φίλιππου”

Χρυσό Μετάλλιο στο Λουκάνικο-Πέταλο «Καραμανλίδικο» καυτερό

Συγχαρητήρια από τους οικοδεσπότες του χώρου

20131122_152622Πριν την παρουσίαση εκ μέρους της Διεύθυνσης του MezeBar  ο Βασίλης Χουλιάρας, έκανε γνωστό ότι πλέον ο χώρος του Clochard   αλλάζει όνομα και χαρακτήρα και έτσι σε ένα ποιοτικό χώρο θα παρέχει διασκέδαση και φαγητό ποιοτικό και οικονομικό, με τιμές από 2 εως 5 ευρώ, για οτιδήποτε υπάρχει στον κατάλογο. Όπως είπε, η διεύθυνση αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τα Κρεοπωλεία Μπατζακίδη για την επιλογή του χώρου και να συγχαρεί την επιχείρηση για τις διακρίσεις που απέσπασε στον πανελλήνιο διαγωνισμό.

Παρών στη σεμνή εκδήλωση και ο Μανώλης Τσέπελης, ο οποίος ως συντοπίτης των επιχειρηματιών -από τη Χρύσα- θέλησε να τους τιμήσει και να τους συγχαρεί για τις επιτυχίες τους, θεωρώντας ότι αποτελούν ένα καλό παράδειγμα για τις επιχειρήσεις της περιοχής. Παρών και ο ποτοποιός Γιώργος Μυλωνάς, το βιολογικό τσίπουρο του οποίου συνόδεψε τις «λιχουδιές» Μπατζακίδη, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη να στηριχθούν τα τοπικά προϊόντα.

20131122_153756

20131122_153236 20131122_153621 20131122_152757  20131122_152622

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr