5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης: Από 22 έως 26 Μαρτίου

27 Ιανουαρίου 201721:22

H «5ηΠανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 26 Μαρτίου στην Ξάνθη, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» .

Με ανάγκη για ανάπτυξη και ενίσχυση του τόπου η «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» στοχεύει:

  • Στην  προβολή του τοπικού στοιχείου και των παραδοσιακών προϊόντων
  • Στην τόνωση της αγοράς, την σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών
  • Την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων
  • Την ανάδειξη νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών

“Η οικονομική δυσχέρεια που επικρατεί στη χώρα μας έχει επηρεάσει αναμφίβολα την επιχειρηματική δραστηριότητα του τόπου. Ταυτόχρονα όμως είναι μια περίοδος που η εφαρμογή νέων σχεδίων, η αξιοποίηση δημιουργικών ιδεών και η ενδυνάμωση αναπτυξιακών θεσμών και εκθέσεων, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και είναι το κλειδί που θα μας οδηγήσουν στην έξοδο μας από την ύφεση.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, το Επιμελητήριο Ξάνθης και η εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ» διοργανώνουν την «5ηΠανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» .

Είναι από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά στην κρίση. Μετά την άκρως επιτυχημένη προηγούμενη διοργάνωση που προβλήθηκε πανελλαδικά και την επισκέφτηκαν χιλιάδες κόσμος, για το 2017 θέτουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και με μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων στις μέρες της έκθεσης καθώς και μιας μελετημένης και εκτεταμένης διαφημιστικής προβολής, ευελπιστούμε να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και επιτυχία κάθε προηγούμενη.

Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε την τοπική και κατ’ επέκταση την ελληνική επιχειρηματικότητα και κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τιμολογιακή πολιτική μας θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς φυσικά να μειώσουμε τις υπηρεσίες και τις παροχές στους εκθέτες μας.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» δίνοντας σας τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με χιλιάδες επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.”, αναφέρει το Επιμελητήριο Ξάνθης. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ

ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1 67100, ΞΑΝΘΗ

ΤΗΛ.: 2541022533  FAX: 2541025987

E-MAIL: ebex@otenet.gr, info@ebex.gr

WEBSITE: http://www.ebex.gr

«ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΣΕΚΗΣ

ΕΜΜ. ΞΑΝΘΟΥ 41  45445,  ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΤΗΛ. 26510-37114 , FAX. 26510-37119 ΚΙΝ. 6944107862

Εmail : kyklosek@otenet.gr, www.kyklos-ektheseis.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr