59χρονος Ξανθιώτης ο ποδηλάτης που σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. 25χρονος o οδηγός του smart

1 Νοεμβρίου 201411:14

Ένας 59χρονος από την Ξάνθη ήταν τελικά το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στις 19.55, κοντά στα Νεκροταφεία της Ξάνθης. 1324144423

Η ταυτότητά του εξακριβώθηκε με δυσκολία από την Αστυνομία καθώς δεν είχε πάνω του κάποιο στοιχείο ταυτότητας . Πρόκειται για ένα 59χρονο, που ήταν γνωστή φιγούρα στους δρόμους της πόλης και δεν είχε οικογένεια.

Ήταν ένας μοναχικός κύριος που κυκλοφορούσε τα τελευταία χρόνια με ένα κόκκινο ποδήλατο και πρόσφατα είχε αποκτήσει ένα καινούριο μαύρου χρώματος, αυτό με το οποίο βρήκε το θάνατο. Πολύ συχνά, τον είχαν παρατηρήσει αρκετοί οδηγοί να κάθεται στα παγκάκια του νεκροταφείου, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο,  όπου έχασε τη ζωή του.  Ήταν ένας φιλήσυχος και ευγενής άνθρωπος που εμφανιζόταν συχνά και στην περιοχή του Πετεινού, όπως λένε οι μαρτυρίες.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έφερε ή όχι διακριτικά και για ποιο λόγο δεν έγινε αντιληπτός από τον 25χρονο οδηγό του smart, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να βρει το θάνατο κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr