52χρονη έκλεψε 60χρονη σε θάλαμο του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πήρε την κάρτα και έκανε και ανάληψη σε ATM !

5 Δεκεμβρίου 201520:01

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή από θάλαμο του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, που διαπράχθηκε, την 22-7-2015 το απόγευμα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 52χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, η δράστιδα, το απόγευμα της 22-7-2015, εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία 60χρονης ημεδαπής από θάλαμο του νοσοκομείου, αφαίρεσε το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων.

Στη συνέχεια εντόπισε στο εσωτερικό του πορτοφολιού τον κωδικό αριθμό (PIN) της παραπάνω κάρτας, την οποία χρησιμοποίησε δύο φορές, πραγματοποιώντας συνολικά ανάληψη χρηματικού ποσού 80 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr