500 βιβλία και σχολικά είδη από τους ΑΝΕΛ στη βιβλιοθήκη της Μύκης

29 Σεπτεμβρίου 201310:00

Ολοκληρώθηκε στη Μύκη, παρουσία βουλευτών και στελεχών των ΑΝΕΛ καθώς και κόσμου από την περιοχή,  η εκδήλωση της  Γραμματείας Αλληλεγγύης των Ανεξάρτητων Ελλήνων με προσφορά 500 βιβλίων και σχολικών ειδών στην Βιβλιοθήκη του Δήμου.

Τα στελέχη των ΑΝΕΛ καοι οι  βουλευτές που συμμετείχαν και μαζί με την Γραμματεία γυναικών, συνείσφεραν στη δράση προσφέροντας εκπαιδευτικό υλικό. Παραβρέθηκαν οι βουλευτές κα Χρυσούλα Γιαταγάνα, η κα Σταυρούλα Ξουλίδου, η Γραμματέας Γυναικών κα Δέσποινα Χαλκίδη, ο Πρόεδρος του Γεωπολιτικού Ινστιτούτου των ΑΝΕΛ  Φίλιππος Τσαλίδης καθώς και πολιτευτές και στελέχη από τους όμορους νομούς.

Στις ομιλίες τους οι βουλευτές  εξέφρασαν τη στήριξη τους στο πολύπλευρο έργο της βιβλιοθήκης, η δε γραμματέας Αλληλεγγύης κα Μίκα Παππά-Σέβου μετέφερε το χαιρετισμό του Προέδρου και διαβεβαίωσε για το προσωπικό κι άμεσο ενδιαφέρον του για την περιοχή. Όλοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι ντόπιοι στους συμμετέχοντες σε αυτή τη δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση οργάνωσε η υπεύθυνη Βορείου Ελλάδος της γραμματείας Αλληλεγγύης κα Ούτση Χρύσα.

anel-vivliothikh-mukh-2 anel-vivliothikh-mukh-3 anel-vivliothikh-mukh-4 anel-vivliothikh-mukh-5 anel-vivliothikh-mukh-6 anel-vivliothikh-mukh-7 anel-vivliothikh-mukh-8 anel-vivliothikh-mukh-9 anel-vivliothikh-mukh-10 anel-vivliothikh-mukh-11 anel-vivliothikh-mukh-12 anel-vivliothikh-mukh-13 anel-vivliothikh-mukh-14

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr