42.000 φίλαθλοι είδαν online με το “Θέμα” στο Novago τον αγώνα ΠΑΟ – Ατρόμητος

3 Νοεμβρίου 201415:40

Περισσότεροι από 42.000 αναγνώστες του Πρώτου Θέματος παρακολούθησαν online από το Novago τον χθεσινό αγώνα ΠΑΟ – Ατρόμητος. Και παρά την εκ νέου εντυπωσιακή… συνάθροιση δεκάδων χιλιάδων χρηστών, όλοι τους μπόρεσαν να απολαύσουν το ματς, ταυτόχρονα, απρόσκοπτα και με μεγάλο… ενδιαφέρον καθόλη τη διάρκειά του.

Πιστό στις εξαγγελίες του το Πρωτο Θέμα, απάντησε άμεσα στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί την περασμένη εβδομάδα, όταν δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες αντιμετώπισαν προβλήματα στη συνεχή ροή του αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, και με την έγκαιρη παρέμβαση των τεχνικών επιτελείων της εφημερίδας μας αλλά και της Nova, όλες οι τεχνικές δυσχέρειες ξεπεράστηκαν.

Συγκεριμένα, μετά την αναβάθμιση του data center της Nova δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην ροή του χθεσινού ματς και στην ταυτόχρονη παρακολούθηση του αγώνα από τους χιλιάδες αναγνώστες μας. Επισήμως τα στοιχεία έδειξαν πως ανά πάσα στιγμή και σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν συνδεδεμένοι online πάνω από 42.000 φίλαθλοι, χωρίς κανένα πρόβλημα ή καθυστέρηση.

Αποδείξαμε ότι μπορούμε και να αντιμετωπίσουμε άμεσα οποιαδήποτε δυσχέρεια και να ικανοποιήσουμε τους αναγνώστες μας που μας τιμούν με την προτίμησή τους και μας κρατάνε σταθερά, όλα αυτά τα χρόνια, στην πρώτη θέση της κυκλοφορίας μεταξύ όλων των εφημερίδων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr