4 φορές ισόβια στον Καβαλιώτη επιχειρηματία για τους 4 φόνους

12 Δεκεμβρίου 201819:47
Δύο από τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα της Καβάλας και της Θάσου έπαψαν να είναι ανεξιχνίαστα. Σύμφωνα με την σημερινή απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θράκης οι 4 φόνοι (3 στη Θάσο, 1 στην Κηπούπολη) έγιναν από τον κατηγορούμενο Καβαλιώτη επιχειρηματία. Με την απόφαση που έλαβε σήμερα το δικαστήριο, ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε 4 φορές σε ισόβια. Αρχικά –σε δίκη που έγινε στη Δράμα- είχε αθωωθεί.

Επί της αθώωσης ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης. Η δίκη έγινε τις προηγούμενες μέρες στην Κομοτηνή. Ο κατηγορούμενος δεν ήταν στην εκδίκαση της υπόθεσης αφού καταζητείται από το Καλοκαίρι. Είχε εκπρόσωπο – συνήγορο υπεράσπισης.

Σε σχέση με την αρχική δίκη όπου αθωώθηκε, σε αυτήν που τέλειωσε σήμερα παρουσιάστηκαν νέα στοιχεία που κατά το δικαστήριο τον συνδέουν απόλυτα και με το τριπλό έγκλημα στη Θάσο (Ιούνιος 2001) και με τη δολοφονία Σιδηρόπουλου στην Καβάλα. Παράσταση πολιτικής αγωγής στο Δικαστήριο για τις οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων έκανε ο δικηγόρος Κομοτηνής κ.Θεοχάρης Δαλακούρας.

(πηγή: enanews.gr)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr