4 Δημοτικές Παρατάξεις ζητούν την άμεση παραίτηση του Αντιδημάρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη

15 Απριλίου 202016:05

Με μια λιτή ανακοίνωση, οι επικεφαλής των 4 παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ξάνθης ζήτησαν πριν από λίγα λεπτά την άμεση παραίτηση του Αντιδημάρχου Ξάνθης κ. Μανώλη Φανουράκη, μετά από την χθεσινή “ανεύθυνη και προκλητική συμπεριφορά του” στο Δροσερό. Πιο συγκεκριμένα:

Ξάνθη, 15 /4/2020

ΖΗΤΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

κ. Φανουράκη Μανώλη

 

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Φανουράκης Μανώλης με την ανεύθυνη και προκλητική συμπεριφορά  του  να συμμετέχει ένθερμα σε τεράστιο πανηγύρι εκατοντάδων συμπολιτών μας και να πετά μπροστά τους την προστατευτική του μάσκα εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών, τη στιγμή που απαγορεύονται οι μαζικές συναθροίσεις, πυροδότησε το λαϊκό αίσθημα ευτελίζοντας το μεγάλο αγώνα που δίνει με υπομονή και συνέπεια όλος ο λαός της Ξάνθης.

Επιπλέον, η πράξη του αυτή επέφερε τριγμούς στην τοπική μας κοινωνία θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, αλλά και την αρμονική σχέση των αρμόδιων θεσμικών οργάνων με τους πολίτες, προκαλώντας τους ακόμα και σκέψεις ανυπακοής προς τους νόμους της πολιτείας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητούμε επίσημα την παραίτηση του κ. Φανουράκη Μανώλη από τη θέση  του Αντιδημάρχου Ξάνθης, διαφορετικά την πλήρη ευθύνη για τη αποκατάσταση του κύρους του Δήμου Ξάνθης θα πρέπει να αναλάβει εξ ολοκλήρου ο κ. Δήμαρχος ο οποίος και επιλέγει τους Αντιδημάρχους του. 

 

Για τη Δημοτική Παράταξη Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ

Σάββας Μελισσόπουλος

Για τη Δημοτική Παράταξη Αγάπη για την Ξάνθη μας

Γιάννης Παπαχρόνης

Για τη Δημοτική Παράταξη Πολίτες για την Ξάνθη

Γιώργος Χατζηθεοδώρου

Για τη Δημοτική Παράταξη Νέα Ξάνθη

Πασχάλης Λύρατζης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr