4 Δημοτικά της Ξάνθης στέλνουν τους μαθητές εκτάκτως στο σπίτι λόγω κορονοϊού

10 Ιουνίου 202015:01

Τέσσερα (4) δημοτικά σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Ξάνθης κλείνουν αρχικά για δέκα (10) ημέρες καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, χθες αργά το βράδυ βρέθηκε εκπαιδευτικός θετικός στον Covid-19. 

Ο εκπαιδευτικός δεν ανήκει στους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην μαζική δειγματοληψία των προηγούμενων ημερών αλλά έκανε το τεστ ανεξάρτητα και ακολούθως των αποτελεσμάτων ενημέρωσε τους διευθυντές των σχολείων στα οποία διδάσκει.

Αύριο αναμένεται να εκδοθεί το ΦΕΚ με την απόφαση του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας για το κλείσιμο των 4 σχολείων. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, πρόκειται για το 10ο Δημοτικό, το 15ο Δημοτικό, το 17ο Δημοτικό και το 20ο Δημοτικό.

Σήμερα, εξάλλου, δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για το κλείσιμο του σχολείου στην Ηλιόπετρα, όπου ένας δάσκαλος που διαμένει στην Ξάνθη αλλά διδάσκει εκεί, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά το τεστ που έκανε στην μαζική δειγματοληψία που έγινε στον Δήμο Τοπείρου. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr