3 λόγοι για να επιλέξετε το All-new Renault CLIO

25 Οκτωβρίου 201909:01

Ένα ελκυστικό αυτοκίνητο πόλης με δυνατότητες εξατομίκευσης. Έντονες γραμμές, δυναμικό προφίλ, τονισμένες πλευρές και νέα φωτιστική ταυτότητα χάρη στα full LED φωτιστικά σώματα… Με την πρώτη ματιά, το νέο CLIO γοητεύει με το μοντέρνο και ελκυστικό του στυλ που τονίζεται περισσότερο από το νέο μεταλλικό χρώμα Orange Valencia. Απο τις επιλογές εξατομίκευσης ξεχωρίζουν, η κορυφαία έκδοση INITIALE PARIS αλλά και η σπορ έκδοση R.S. line, που εξασφαλίζουν στο εμβληματικό αυτό αυτοκίνητο πόλης, ένα πλήθος επιλογών για κάθε γούστο.

High-tech’ και ποιοτικός πίνακας οργάνων. Στο εσωτερικό ‘μετράει’ και η παραμικρή λεπτομέρεια. Στο νέο CLIO η επανάσταση πραγματοποιείται μέσα από τα ποιοτικά υλικά και το μοναδικό φινίρισμα. Με το νέο high-tech & προσανατολισμένο στον οδηγό cockpit και τα καθίσματα με την εξαιρετική πλευρική στήριξη, θα βιώσετε μία εμπειρία οδήγησης που θα διεγείρει όλες σας τις αισθήσεις. Και για την την κορύφωση των αισθήσεων στο εσωτερικό, σας προσφέρονται τα πακέτα εσωτερικής εξατομίκευσης καθώς και η επιλογή του εσωτερικού φωτισμού MULTI-SENSE. Το εσωτερικό είναι ακριβώς στα δικά σας γούστα !

Ένα “συνδεδεμένο” και εύκολο στην οδήγηση, αυτοκίνητο.Οθόνες αφής, από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία του με σύστημα EASY LINK, δικτυωμένη πλοήγηση, αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος (POI), Google Places συμβατότητα με λογισμικό Android Auto® και Apple CarPlay®… Με την εφαρμογή Renault EASY CONNECT, το νέο CLIO σας προσφέρει με εξαιρετικά απλό τρόπο, μία μοναδική εμπειρία δικτύωσης!

Τόσο στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο, το εμβληματικό αυτό όχημα πόλης σας προστατεύει κάθε στιγμή χάρη στο σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης που διαθέτει και λειτουργία εντοπισμού των πεζών. Το νέο CLIO ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες όπως το σύστημα Renault EASY DRIVE που απλοποιεί την οδήγηση και τη διαδικασία παρκαρίσματος χάρη στην κάμερα περιμετρικής απεικόνισης 360°, και το σύστημα υποβοήθησης Easy Park Assist.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr