28χρονος με πλαστή άδεια και πινακίδες .Συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην Αλεξ/πολη για φορτηγό με ειδική κρύπτη!

14 Ιανουαρίου 201417:27

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και απείθεια. Ο δράστης οδηγούσε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στην καρότσα του οποίου είχε κατασκευάσει ειδική κρύπτη προκειμένου να πραγματοποιεί παράνομες μεταφορές.

Επίσης είχε παραποιήσει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος, κατείχε πλαστή άδεια κυκλοφορίας, πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και είχε υφαρπάξει ασφαλιστήριο συμβόλαιο χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία

3(22)Πιο αναλυτικά, συνελήφθη τη Δευτέρα, , σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και απείθεια.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 28χρονο, οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, πραγματοποίησε αναστροφή και κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν σε αυτό αλλά και από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα εξής:

  • Στην καρότσα του οχήματος, ο δράστης είχε κατασκευάσει ειδική κρύπτη προκειμένου να πραγματοποιεί παράνομες μεταφορές.
  • Ο δράστης κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς μία πλαστή άδεια κυκλοφορίας και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το οποίο είχε υφαρπάξει από ασφαλιστική εταιρεία χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία.
  • Ο αριθμός πλαισίου του οχήματος είχε παραποιηθεί.
  • Οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος ήταν πλαστές.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, τα παραπάνω έγγραφα και δύο πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr