Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ Ξάνθης οργανώνονται ενόψει των κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό

25 Ιανουαρίου 201615:00

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο ενόψει της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας αναφέρει:

Η κυβέρνηση, με πρόσχημα την σωτηρία της χώρας, εξακολουθεί να σαρώνει ότι απέμεινε από τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας, που αποκτήθηκαν με αγώνες και θυσίες.

Η κοινωνία και οι εργαζόμενοι οδηγούνται σε απόγνωση, η οικονομία σε κατάρρευση και η χώρα σε μεγαλύτερα αδιέξοδα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, στις σκληρές συνθήκες που καθημερινά διαμορφώνονται, ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τους πολίτες του νομού να αντιδράσουμε, να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας και την ζωή μας ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ στην 24ωρη απεργιακή συγκέντρωση που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε, την Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2016 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων του φορέα μας.

Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης για τη συγκέντρωση στην Κομοτηνή

Επίσης η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, με άλλη ανακοίνωση οργανώνει συμμετοχή στο συλαλλητήριο της Κυριακής στην πλατεία της Κομοτηνής. Αναλυτικά:

 Τα Νομαρχιακά Τμήματα Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης καλούν σε παλλαϊκό συλλαλητήριο ενάντια στο νέο ασφαλιστικό την Κυριακή 31 Γενάρη 2016 στις 11πμ στην έδρα της Περιφέρειας στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής.

Το Νομαρχιακό τμήμα Ξάνθης της ΑΔΕΔΥ θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά των διαδηλωτών/τριών στην Κομοτηνή. Σημείο αναχώρησης από Ξάνθη: Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, Κυριακή 31 Γενάρη 2016 στις 9:30πμ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr