24ωρη απεργία και πορεία στην Ξάνθη

28 Ιουνίου 201021:07

ergatiko_poreia_2Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν οι συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζομένων στην Ξάνθη.

 Η απεργιακή συγκέντρωση πρόκειται να πραγματοποιείται στις 10 το πρωί της Τρίτης και θα ακολουθήσει πορεία. Αντίστοιχη κινητοποίηση πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στην πλατεία στις 10.30  Τη συμπαράστασή τους στην απεργιακή κινητοποίηση εκφράζουν και οι επαγγελματίες της Ξάνθης, με ψήφισμα που εξέδωσε η ΟΕΒΕ Ξάνθης.

To ασφαλιστικό νομοσχέδιο με τις επώδυνες αλλαγές του βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής των εργαζομένων οι οποίοι επισημαίνουν ότι καταρρίπτονται κατακτήσει του τελευταίου αιώνα, με το πρόσχημα του μνημονίου με το ΔΝΤ κυρίως σε ότι αφορά εργασιακά δικαιώματα, ύψος συντάξεων και ηλικία συνταξιοδότησης.

 Στην απεργία και το XanthiPress.gr

Στην απεργία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι του XanthiPress.gr στο πλαίσιο της κινητοποίησης που έχει εξαγγείλει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης. Για το λόγο αυτό οι ειδήσεις του XanthiPress.gr δεν ανανεώνονται από τις 6 το πρωί της Τρίτης και για 24 ώρες. Το ρεπορτάζ από το δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης θα δημοσιευτεί μετά το πέρας της απεργίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr