Χωρίς Βαχαρίδη στην επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Λεύκιππος

23 Απριλίου 202111:51

Την απομάκρυνση του Χρήσου Βαχαρίδη από την θέση του head coach του ανδρικού τμήματος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοίνωσε η διοίκηση του Λεύκιππου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας, “Η μακρά διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ελέω πανδημίας, είχε ως αποτέλεσμα μια σειρά αποφάσεων ως προς το πλάνο και την φιλοσοφία που θα πορευτεί στο εξής ο σύλλογός μας. Στο πλαίσιο, λοιπόν, των αλλαγών που αναμένονται και του επαναπροσδιορισμού σχετικά με την επόμενη μέρα του Λεύκιππου σε όλα τα επίπεδα, αρχικά αποφασίστηκε να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες διαφοροποιήσεις, οι οποίες θα αφορούν την γενικότερη λειτουργία της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Λεύκιππος εκφράζει την εκτίμησή του προς τον κόουτς, Χρήστο Βαχαρίδη, του οποίου η παρουσία στο ανδρικό τμήμα συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr