Μια μικρή κίνηση αλληλεγγύης από τους παίκτες και την διοίκηση του ΑΟΞ

23 Απριλίου 202111:41

Ο ΑΟΞ με πρωτοβουλία του συγκέντρωσε και παραχώρησε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης 60 πακέτα τροφίμων για να ενισχύσει τις οικογένειες και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, εν όψει του Πάσχα. Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε από τους παίκτες Σάββα Σιατραβάνη, Τάσο Παπάζογλου και Αντώνη Καπνίδη, τα διοικητικά μέλη, Ανέστη Τσετινέ και Κώστα Τσαλίκη, ενώ η παραλαβή από τον υπεύθυνο του Παντοπωλείου κ. Ανδρέα Ματζάκο και τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο, τα στελέχη, τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζομένους του Α.Ο Ξάνθης για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως και των αδύναμων συμπολιτών μας, ενώ ευχήθηκε την ευόδωση των προσπαθειών του ποδοσφαιρικού τμήματος για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr