dimotiko_symboyulio_mpenis

Δεν υπέγραψε για τους νέους Αντιδημάρχους ο Στυλιανίδης αλλά μόνο για τους παλιούς. Την Κυριακή ανακοινώνει ο Τσολακίδης

1 Ιανουαρίου 201305:29

Οι Δημήτρης Μπένης, Αλέξανδρος Κυριακίδης και, πιθανότατα, και Κυριακός Παπαδόπουλος είναι οι τρεις Αντιδήμαρχοι του Δήμου που θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντα και τη νέα χρονιά.

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, έχει ήδη υπογράψει τις σχετικές αποφάσεις για τους δύο πρώτους, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις θα αποφασίσει αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου. Ζήτημα παραμένει για τον ίδιο, ποιοι θα είναι οι δύο που θα ασκούν καθήκοντα χωρίς να αμείβονται, όπως λέει, αλλά αυτό θα αποφασιστεί στη συνέχεια.

Την Κυριακή στο Δήμο Αβδήρων. Μεσοβδόμαδα οι μικρότεροι Δήμοι

Κατά τα άλλα στο Δήμο Αβδήρων, ο Δήμαρχος Βασίλης Τσολακίδης ανέφερε, μιλώντας στο XanthiPress.gr, ότι οι όποιες αποφάσεις του θα ανακοινωθούν στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την ερχόμενη Κυριακή, μαζί με την εκλογή νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου.
Σταδιακά, μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι νέοι Αντιδήμαρχοι, στους δύο μικρότερους Δήμους, Μύκης και Τοπείρου, όπου θα υπάρξοουν επίσης αλλαγές στις περισσότερες θέσεις.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr