Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης.

31 Δεκεμβρίου 201222:46

Την καθιερωμένη τους γιορτή, παρουσία όλων των αρχών της πόλης, πραγματοποίησαν τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του Δικαστικού Μεγάρου.

Παρουσία του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου καθώς και του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης, του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη, του Δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΠΣ Γιώργου Παυλίδη, του εκπροσώπου της Α.Δ. Ξάνθης Νεκτάριου Ορφανίδη, πραγματοποιήθηκε η γιορτή των δικηγόρων, που αποτελεί παράδοση πολλών ετών. Ο Δικηγορικός Σύλλογος συνεχίζει να εκπροσωπείται στη Βουλή καθώς στη γιορτή παρέστη ο βουλευτής Δημήτρης Σαλτούρος, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο μέχρι πρότινος βουλευτής, πρώην Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, αλλά και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παυλακάκης.

Τους παριστάμενους δικηγόρους υποδέχθηκε η Πρόεδρος Κυριακή Κιούση-Σιούτη ενώ στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου απευθύνθηκε ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων. Ακολούθησε η κοπή τριών πρωτοχρονιάτικων πιτών για τα μέλη, την οποία ανέλαβαν τα νεαρότερα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου και ο καθιερωμένος μπουφές.



Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr