DIMOTIKI KARALIDIS 0

Στη Δημοτική Αγορά, την παραμονή, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης (+vid)

24 Δεκεμβρίου 201211:21

DIMOTIKI KARALIDIS 0Στη Δημοτική Αγορά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, παραμονής Χριστουγέννων, ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης.

Συνοδευόμενος από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών Υγιεινής και Κτηνιατρικής, Δ. Μούργου και Κ. Γκαζίνο, αντίστοιχα, ο Αντιπεριφερειάρχης συνάντησε επαγγελματίες και καταναλωτές και ευχήθηκε για καλές γιορτές.

Η περιήγηση ξεκίνησε από το κατάστημα του Προέδρου των Κρεοπωλών Γιώργου Μπατζακίδη, με τον οποίο συζήτησαν τα θέματα της αγοράς, αυτές τις μέρες, ενώ τον ευχαρίστησε για την ανταπόκριση των κρεοπωλών του σωματείου στη συγκέντρωση ποσοτήτων κρέατος για την διάθεσή τους σε άπορες οικογένειες.

Εν συνεχεία βρέθηκε στα καταστήματα και συνομίλησε με τους καταναλωτές, διαπιστώνοντας, όπως είπε, ότι ο κόσμος αρκείται στα απαραίτητα για το τραπέζι και δεν διαθέτει χρήματα για κάτι παραπάνω, κάτι που έχει επίπτωση σε όλη τη χριστουγεννιάτικη αγορά.
Εξερχόμενος, διαπίστωσε, ότι οι έλεγχοι ήταν επαρκείς και η λειτουργία της αγοράς ομαλή, ανέφερε ότι προσμένει αναλαμπή ανάπτυξης στο νέο έτος, προκειμένου να υπάρξει αισιοδοξία και κίνηση στην αγορά και τους πολίτες της Ξάνθης.
http://www.youtube.com/watch?v=Np0LAxrCgtw

DIMOTIKI KARALIDIS MPATZAKIDISDIMOTIKI KARALIDIS 1DIMOTIKI KARALIDIS 2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr