DIMOTIKI AGORA PANORAMIKO

Αυξημένη η κίνηση στη δημοτική αγορά Ξάνθης . Τέλος στην υπερβολή λόγω κρίσης

23 Δεκεμβρίου 201222:05

DIMOTIKI AGORA PANORAMIKO
Τις τελευταίες δυο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα περίμεναν οι επαγγελματίες της Ξάνθης προκειμένου να δουλέψουν λίγο παραπάνω και δεν έπεσαν έξω αφού ήδη, αρκετοί ξανθιώτες καταναλωτές βγήκαν στην δημοτική αγορά για να κάνουν τις απαραίτητες αγορές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Τα λιγοστά όμως χρήματα δεν επιτρέπουν πολλά ψώνια με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να μειώνουν τις ποσότητες και να περιορίζονται στα απαραίτητα. Πάντως ο κλάδος του τροφίμου είναι αυτός που «αντέχει» στην κρίση ως είδος πρώτης ανάγκης ενώ ο Πρόεδρος των Κρεοπωλών Γιώργος Μπατζακίδης έχει τονίσει κατ΄επανάληψη ότι η κρίση ήταν ευκαιρία να σταματήσει η υπερβολή και η πλεονεξία στην αγορά και την κατανάλωση.

Από την άλλη πλευρά οι καταναλωτές βρίσκουν τις τιμές αρκετά καλές και στα ίδια επίπεδα με πέρσι δηλώνοντας ότι όποιος έχει χρήματα μπορεί να ψωνίσει τις ποσότητες που επιθυμεί.   Τέλος, και στα οπωροκηπευτικά ο κόσμος άρχισε την τελευταία στιγμή να προμηθεύεται τα ψώνια του καθώς οι τιμές μειώθηκαν σε κάποια προϊόντα και έγιναν προσιτές.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr