Διακοπή του έργου της Σάρδεων ζητά ο Εργολάβος. Αρνείται η Τεχνική Υπηρεσία

17 Δεκεμβρίου 201223:12

Την προσωρινή διακοπή του έργου της επέκτασης της οδού Σάρδεων ζητά η ανάδοχος κοινοπραξία του έργου.

Η  Κ/Ξ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕ – ΖΕΥΞΗ ΑΤΕ με ειδική δήλωσή της προς την Τεχνική Υπηρεσία,  ζήτησε τη διακοπή εργασιών του έργου λόγω των έργων που πρέπει να προηγηθούν για την χωριστεί το στρατόπεδο Στεφανίδη και να διέλθει νέος δρόμος. Ο αρχικός προγραμματισμός έκανε λόγο για εργασίες σε όλο το μήκος του νέου δρόμου, όμως το αίτημα του στρατού να αποκατασταθούν από τώρα τα έργα που θα διαχωρίσουν το στρατόπεδο , καθυστερεί τους εργολάβους . Η απόφαση της Τεχνικής Υπηρεσίας ήταν αρνητικά και έτσι η εταιρία επαναφέρει το αίτημά της στο Δημοτικό Συμβούυλιο.

Στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο συζητείται η ένσταση των εργολάβων που ζητούνε να σταματήσουν προσχωρινά τις εργασίες μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα μέσα στο στρατόπεδο – που είναι ξεχωριστή εργολαβία. Η πλευρά της υπηρεσίας, σχηματικά, δεν δέχεται μέχρι τώρα το λόγο της διακοπής των εργασιών και ζητά το έργο να συνεχιστεί.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr