pinakides

Διπλασιάστηκαν οι ξανθιώτες που παραδίδουν πινακίδες στην Εφορία !

9 Δεκεμβρίου 201205:52

pinakidesΔιπλασιάζεται, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ΔΟΥ στην Ξάνθη ο αριθμός των ιδιοκτητών οχημάτων, που απευθύνονται στην Εφορία για να θέσουν τα ΙΧ και τα δίκυκλά τους σε ακινησία. Αυτό είναι ενδεικτικό της οικονομικής κρίσης που πλήττει τους πολίτες και αναμένεται να συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του έτους.

Κατά τα άλλα, στις Εφορίες πρέπει να απευθύνονται όσοι κάτοχοι ΙΧ δικαιούνται απαλλαγής από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, δηλαδή τα υβριδικά οχήματα, τα οχήματα αναπήρων και αυτά των μηδενικών ρύπων. Αυτή η κατηγορία των φορολογουμένων θα πρέπει να προσέρχεται στην Εφορία για να παίρνουν τη σχετική βεβαίωση και δεν μπορεί να την εκτυπώνει από το ίντερνετ.

Τέλος, η ροή πληρωμής μέχρι στιγμής θεωρείται κανονική χωρίς δυσκολίες και η προσαρμογή με την αναζήτηση στο ίντερνετ του εντύπου πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του τμήματος οχημάτων της ΔΟΥ Α-Β Ξάνθης κ. Βέρτη, είναι πολύ ομαλή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr