Still1207 00003

Ολοκληρώνεται ο στολισμός του κέντρου της Ξάνθης

7 Δεκεμβρίου 201222:47

Still1207 00003Σε περίοδο κρίση και κατήφειας για τους πολίτες ο Δήμος επιχειρεί να βελτιώσει την ψυχολογία του κοινού με το στολισμό της πόλης.

Πράλληλα επιχειρεί να μεταφέρει ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα σε όλη την πόλη, ώστε να υπάρξει το απαραίτητο χρώμα στην κεντρική αγορά.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Μούρκας ανέφερε ότι ο στολισμός της πόλης καθυστέρησε λόγω των γνωστών κινητοποιήσεων των δημοτικών υπαλλήλων και πλέον έχει ολοκληρωθεί, σχεδόν.  Παρότι δεν ξοδεύτηκαν περισσότερα χρήματα σε σχέση με πέρυσι, ο Χ. Μούρκας θεωρεί ότι ο στολισμός είναι απολύτως επαρκής και, σίγουρα καλύτερος από πέρυσι. Ήδη έχει καλύψει την 28ης Οκτωβρίου και τις περισσότερες κετριδκές.

Κατά την άποψη του αρμόδιου Αντιδήμαρχου, θα ήθελε να υπάρχουν περισσότερα στολίδα, αλλά η κρίση έχει μειώσει δραματικά τα ποσά που μπορούν να διαθετούν για στολίδια. Παράλληλα με τις εκδηλώσει που προγραμματίζει ο Δήμος στην Κεντρική Πλατεία, με την υποστήριξη του Δήμου Ξάνθης και της Περιφέρειας, το Λύκειο Ελληνίδων επαναλαμβένι το γωστο χωριό του “Αι-Βασίλη” με περισσότερ περίπτερα, παιχνίδια, και δραστηριότητες από πέρυσι.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr