saltouros kali

Μήνυμα Σαλτούρου για την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

21 Νοεμβρίου 201217:49

saltouros kaliΜήνυμα με την ευκαιρία της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων εξέδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας, Δημήτρης Σαλτούρος.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

Σήμερα, Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου, ο Βουλευτής Ν. Ξάνθης – ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δημήτριος Σαλτούρος, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, παραβρέθηκε στην επίσημη δοξολογία η οποία πραγματοποιήθηκε στο ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. Σήμερα εμβαπτιζόμαστε στην κολυμβήθρα της υπερηφάνειας, της τιμής, της απαράμιλλης αίσθησης του καθήκοντος και της θυσίας. Έννοιες τις οποίες εύκολα αναγνωρίζουμε στα ιερά πρόσωπα των πεσόντων μας, στα γερασμένα μα καθάρια πρόσωπα των παλαιμάχων μας αλλά και στα φρέσκα και γεμάτα ορμή και πάθος πρόσωπα των εν ενεργεία στρατιωτικών μας κάθε βαθμίδας.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν το μέρος εκείνο του Ελληνικού Λαού το οποίο επί 24 ώρες τη μέρα προσφέρει άοκνα τις αναντικατάστατες υπηρεσίες του στην κοινωνία μας, τόσο σε καιρό πολέμου όσο και σε καιρό ειρήνης. Σε όλους τους ανθρώπους αυτούς μαζί, αλλά και σε κάθε έναν ξεχωριστά, απευθύνουμε σήμερα ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Μέσα στη σημερινή σκληρή συγκυρία όμως δεν θα μπορούσα να μην επισημάνω επιπλέον ότι το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, τόσο το στρατιωτικό όσο και το πολιτικό, συνεισφέρει ουσιωδώς και στην προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης της πατρίδας μας, επιδεικνύοντας μάλιστα μία αξιοσημείωτη και αξιέπαινη ωριμότητα, καθώς διαχωρίζει πλήρως την όποια ανθρώπινη και δικαιολογημένη πικρία από την άριστη εκτέλεση του καθήκοντος. Και αυτό είναι κάτι το οποίο ο Ελληνικός Λαός, επίσης εκτιμά ιδιαίτερα.

Εύχομαι στους ανθρώπους των Ενόπλων Δυνάμεών μας και στις οικογένειές τους ό,τι καλύτερο και πάνω απ’ όλα υγεία. Συνεχίστε να μας εμπνέετε. Συνεχίστε να αποτελείτε το κοινό σημείο αναφοράς όλων των Ελλήνων.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr