xa 3

ΚΚΕ Ξάνθης: Σχόλιο την επίθεση στα γραφεία της Χ.Α.

20 Νοεμβρίου 201221:36

xa 3Σχόλιο της Ν.Ε. Ξάνθης του ΚΚΕ με αφορμή τα γεγονότα της Κυριακής στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Το νεοναζιστικό – φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, δολοφονικό όπλο του συστήματος απέναντι στο εργατικό λαϊκό κίνημα, αντιμετωπίζεται μέσα από τις δομές του εργατικού, λαϊκού, νεολαιίστικου κινήματος. Η απομόνωση της φασιστικής, ρατσιστικής λογικής της από τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους είναι αυτή που μπορεί να βάλει φρένο στη δολοφονική δράση της. Τα παραδείγματα από όλη την Ελλάδα πάρα πολλά. Οι εργαζόμενοι του Παπουτσάνη, οι τρίτεκνοι στη συγκέντρωση της Αθήνας, οι εργαζόμενοι στο Πέραμα, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Λαγκαδά μαζί με εργαζόμενους από το εργοστάσιο της ΑΓΝΟ είναι μερικά από αυτά.

Ενέργειες, όπως αυτή της Κυριακής, το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της «θεωρίας των άκρων» και της συκοφάντησης των λαϊκών αγώνων που καλλιεργεί η άρχουσα τάξη και τα κόμματά της.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr