20121107 111903

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι της Ξάνθης μέχρι την Παρασκευή.

20 Νοεμβρίου 201204:44

Η Γ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, σε έκτακτη συνεδρίασή της την 19-11-2012, έχοντας ως βάση την απόφασητης Ολομέλειας Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος,αποφάσισε την αποχή των μελών του Δ.Σ. Ξάνθης από την Τρίτη 20-11 μέχρι την Παρασκευή 23-11 για τους εξής λόγους, όπως ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος:

 

  • Γιατί διαπιστώνεται ότι το Δικηγορικό Σώμα έχει τεθεί υπό διωγμόν αφού καθημερινά ψηφίζονται νόμοι που πλήττουν βάναυσα το επάγγελμα του Δικηγόρου, με απώτερο στόχο την εξαθλίωσή τους και απώλεια της ανεξάρτητης φωνής των Δικηγόρων.
  • Για τις συνεχείς επιβαρύνσεις των πολιτών κατά την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα να αποστερούν το Συνταγματικό Δικαίωμα των πολιτών να προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη και ιδιαίτερα των ασθενέστερων τάξεων και η Δικαιοσύνη πλέον να αποτελεί προνόμιο των πλουσίων.
  • Για τα αντισυνταγματικά μέτρα που ψηφίστηκαν από την Βουλή των Ελλήνων στο πλαίσιο του 3ουΜνημονίου, τα οποία φέρουν σε απόγνωση, εξαθλίωση και απελπισία τους Έλληνες πολίτες χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον της χώρας μας και των Ελλήνων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr