17-11 1

Κινητοποίηση για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Ξάνθη

17 Νοεμβρίου 201205:03

17-11 1Χαρακτήρα λαϊκής αλλά και αντιφασιστικής κινητοποίησης φαίνεται ότι θα προσλάβει η φετινή πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Ξάνθη.

Οι εκδηλώσεις για την 39η επέτειο της εξέγερσης ξεκίνησαν από την Παρασκευή με την εκδήλωση που διοργάνωσε η Νεολαίο του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζονται με τις πορείς και τις συγκεντρώσεις που θα γίνουν την Παρασκευή

Καταρχάς, το πρωί του Σαββάτου προγραμματίζεται αντιφασιστική-αντιρατσιστική διαμαρτυρία στην Κεντρική Πλατεία. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να γίνει έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής αλλά τελικά επικράτησε η άποψη ενός κεντρικού χώρου.

Ο κύριος εορτασμός της επετείου θα γίνει το απόγευμα, μετά τις 6,  με τη μεγάλη πορεία που ξεκινά από την πύλη της Πολυτεχνικής Σχολής και με τη συμμετοχή φοιτητών, πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, εκπαιδευτικών, μελών της Πρωτοβουλίας Αντίστασης και του αντιφασιστικού κινήματος , πολιτικών νεολαιών και απλών πολιτών. Η συγκέντρωση ξεκινά στις 6 και αργότερα θα γίνει η πορεία στο κέντρο της πόλης.

Νωρίτερα στις 5 πραγματοποιείται η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πλατεία και η αντίστοιχη αυτόνομη πορεία.Polytexneio

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr