KARALIDIS FOTIS KALI 2

Ημερίδα της Περιφερειακής Ενότητας για τη Βιοποικιλότητα στην περιοχή

12 Νοεμβρίου 201207:07

KARALIDIS FOTIS KALI 2Ημερίδα για την προστασία ης Βιοποικιλότητας και την υπογραφή της Τοπικής Χάρτας διοργανώνει την Τρίτη η Περιφέρεια ΑΜΘ/Π.Ε. Ξάνθης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Περιφερειακές ανταλλαγές και πολιτικές για τη διατήρηση και την προστασία της βιοποικιλότητας στην Ευρώπη– REVERSE» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Διαπεριφερειακό Πρόγραμμα INTERREG IVC .

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και οι δράσεις του έργου και έχει τον τίτλο «Ανάπτυξη πολιτικών για την προστασία της βιοποικιλότητας Παρουσίαση αποτελεσμάτων προγράμματος REVERSE»

Γίνεται στις 13 Νοεμβρίου 2012, 9:00 π.μ. στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης (Καπνεργατών 9, Καπναποθήκη «Π», Ξάνθη)Όπου θα παρουσιαστεί η Ευρωπαϊκή και η Τοπική Χάρτα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. για την προστασία της βιοποικιλότητας, όπως προέκυψαν μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών- καλών πρακτικών, από τις διαφορετικές ευρωπαϊκές περιοχές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, στους τομείς της γεωργίας, της χωροταξίας και του τουρισμού.


Στο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Ξάνθης κ. Καραλίδη Φ. σχετικά με το έργο REVERSE.

 

 

Ημερίδα της Περιφερειακής Ενότητας για τη Βιοποικιλότητα στην περιοχή.

 

Ημερίδα για την προστασία  ης Βιοποικιλότητας και την υπογραφή της Τοπικής Χάρτας διοργανώνει την Τρίτη η Περιφέρεια ΑΜΘ/Π.Ε. Ξάνθης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Περιφερειακές ανταλλαγές και πολιτικές για τη διατήρηση και την προστασία της βιοποικιλότητας στην Ευρώπη– REVERSE» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Διαπεριφερειακό Πρόγραμμα INTERREG IVC .

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και οι δράσεις του έργου και έχει τον τίτλο «Ανάπτυξη πολιτικών για την προστασία της

βιοποικιλότητας Παρουσίαση αποτελεσμάτων προγράμματος REVERSE»

 

Γίνεται στις  13 Νοεμβρίου 2012, 9:00 π.μ. στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης

& Παράδοσης (Καπνεργατών 9, Καπναποθήκη «Π», Ξάνθη).

Όπου  θα παρουσιαστεί η Ευρωπαϊκή και η Τοπική Χάρτα της

Περιφέρειας Α.Μ.Θ. για την προστασία της βιοποικιλότητας, όπως προέκυψαν μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών- καλών πρακτικών, από τις διαφορετικές  ευρωπαϊκές περιοχές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, στους τομείς της γεωργίας, της χωροταξίας και του τουρισμού.


Στο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου του

Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Ξάνθης κ. Καραλίδη Φ. σχετικά με το έργο REVERSE.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr