syriza

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΣΕΚΑΠ

12 Ιουλίου 201215:30

syrizaΜε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ και δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει το κλείσιμο της εταιρίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ξάνθης    εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, που αγωνίζονται ενάντια στο ξεπούλημα της και δηλώνει με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα επιτρέψει να κλείσει η μοναδική συνεταιριστική βιομηχανία του νομού μας.

Ο αγώνας των εργαζόμενων για να μην χαθεί καμία θέση εργασίας, για να διατηρηθεί η συνεταιριστική μορφή της επιχείρησης ,για να παραμείνει η ΣΕΚΑΠ στον έλεγχο της Αγροτική Τράπεζας είναι αγώνας ο οποίος πρέπει να συνδυαστεί με την απόκρουση των μνημονιακών πολιτικών που ξεκίνησαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΛΑΟΣ και ολοκληρώνονται με τη σημερινή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ,όπως πεντακάθαρα φάνηκε και από τη συζήτηση στη Βουλή κατά τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί τους εργαζόμενους στη ΣΕΚΑΠ , μέσα και έξω από την Βουλή και θα προχωρήσει άμεσα στην ανάληψη πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση της παραμονής της ΣΕΚΑΠ στο δημόσιο , με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο.

Το Γραφείο Τύπου.

 

                

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr