perifereia

Παυλίδης για Περιφερειακό Σχεδιασμό Απορριμμάτων

2 Ιουλίου 201215:34
perifereiaΑνησυχία για την καθυστέρηση υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Γιώργος Παυλίδης. H ανακοίνωση εκδόθηκε λίγες ώρες πριν τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο επερώτησης του Χ. Τρέλλη για το έργο έργου της κατασκευής του ΧΥΤΥ στην Καβάλα. Αναλυτικά αναφέρει:

 «Τα γνωστά αργά αντανακλαστικά, τα αλλεπάλληλα λάθη, η αναποφασιστικότητα  χαρακτηρίζουν , εκτός των άλλων, την διοίκηση της περιφέρειας μας  και στον περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων .Η κατάσταση κινείται μεταξύ μεγάλης καθυστέρησης και στασιμότητας περί την υλοποίηση του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, και μας προβληματίζει έντονα. Τα πρόστιμα είναι ορατά στον ορίζοντα και ανησυχούμε έντονα για τις συνέπειες αλλά και για το κόστος που , υπό την πίεση του χρόνου πλέον, φοβόμαστε ότι θα επιβαρύνει το έργο. Ελπίζουμε αλλά και εφιστούμε την προσοχή να μην φθάσουμε σε πρόστιμα, ούτε να ακολουθηθούν άλλες διαδικασίες οικονομικής επιβάρυνσης με αναθέσεις όπως γράφεται, στο όνομα του κατεπείγοντος», δήλωσε ο επικεφαλής της  μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr