apeleftherosi_komotinis

Εκδηλώσεις των Θρακιωτών στην Αθήνα για τα Ελευθέρια

21 Μαΐου 201207:32

apeleftherosi_komotinisΤο προσεχές Σαββατοκύριακο διοργανώνονται στην Αθήνα μια σειρά από εκδηλώσει για τα Ελευθέρια της Θράκης.

Η Πανθρακική Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας για τον εορτασμό των 92 χρόνων από την απελευθέρωση διοργωνώνει τις εξής εκδηλώσεις:

Το Σάββατο 26 Μαϊου 2012 στις 7:30μμ στο Κινηματοθέατρο ΚΑΛΥΨΩ στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη & Καλυψούς, Καλλιθέα με Ομιλία απο τον κο. Βλάση Αγτζίδη, Δρ. Σύγχρονης Ιστορίας, Μαθηματικό, με θέμα: «Γενοκτονία στην Ανατολή, Ένας Αιώνας απο την Απαρχή των Βαλκανικών Πολέμων».Θα ακολουθήσει πρόγραμμα με Θρακιώτικη μουσική και χορούς με το Χορευτικό συγκρότημα της ΠΑΟΝΕ, την Ποντιακή Χορευτική ομάδα ΣΕΡΡΑ, και το παιδικό χορευτικό τμήμα της ΠΑΟΝΕ.

Την Κυριακή 27 Μαϊου 2012 στις 11:00πμ Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Καρύκη, Πλατεία Καρύτση, Αθήνα με πορεία και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές σε όλους τους Θρακιώτες και φίλους της Θράκης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr