Still0429_00001

Η δραστηριότητα της Γ. Ανδρέου την Κυριακή

29 Απριλίου 201222:41

Still0429_00001Η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ξάνθης Ανδρέου Γεωργία Μιχαηλίδη, συνεχίζοντας  τις επισκέψεις στο πλαίσιο των προεκλογικών της επαφών, επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής τον Δαφνώνα , το Νεοχώρι και την Γλαύκη.


Αντάλλαξε απόψεις για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των ορεινών αυτών περιοχών. Δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας ,τόνισε η κυρία Ανδρέου Γεωργία, είναι η ενίσχυση της γεωργίας αλλά και της κτηνοτροφίας και προτεραιότητα αποτελεί η ώθηση στον αγροτουρισμό.

Το απόγευμα παρέστη στην συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. και υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας κύριος Γιάννης Μιχελάκης στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας, στα γραφεία της Ν.Ο.Δ.Ε. Ξάνθης.

Κατόπιν παρακολούθησε και την ομιλία του, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Β.Ε. Ξάνθης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου. Ο κύριος Γιάννης Μιχελάκης έδωσε σαφές μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 6ης Μαΐου τονίζοντας το κεντρικό σύνθημα της Ν.Δ.  <<Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει>>

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr