sekap exoteriko

Σε αναβολή οδηγείται η ΓΣ της ΣΕΚΑΠ

20 Ιανουαρίου 201207:09

sekap_exoterikoΣε αναβολή οδηγείται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η πολυσυζητημένη Γενική Συνέλευση της ΣΕΚΑΠ που πρόκειται να κρίνει το μέλλον της Εταιρίας.

Λίγο πριν το τελικό βήμα για την εξαγορά από τον ινδό μεγιστάνα Bomidalla για την εξαγορά του ποσοστού της ΑΤΕ, η κατάσταση δείχνει αρκετά περίπλοκη. Από τη μια πλευρά υπάρχει η στάση της ΣΕΚΕ που επιχειρεί να διασφαλίσει τα συμφέροντά της αλλά και τη γενικότερη επιβίωση της εταιρίας μετά την εξαγορά και βρίσκεται σε επικοινωνία με τον επιχειρηματία. Στην επιφυλακτική στάση της ΣΕΚΕ έρχεται  όμως τώρα να προστεθεί  και η επιφύλαξη που έχει Η ίδια η ΑΤΕ Βank καθώς φαίνεται ότι το τίμημα της εξαγοράς από τον ινδό μεγιστάνα Bomidalla θεωρείται μη ικανοποιητικό, περιπλέκοντας περαιτέρω την κατάσταση.


Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια για τις περικοπές που είναι σε εξέλιξη και τις νέες, που αναμένουν μετά την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας. Την αναβολή αναμένεται ότι θα ζητήσει η ΣΕΚΕ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr