giortes_neolaias_2011

Το πρόγραμμα από τις Γιορτές Νεολαίας 2011 (pdf)

2 Μαΐου 201114:22

giortes_neolaias_2011Από την Τρίτη 3 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου διαρκούν φέτος οι Γιορτές Νεολαίας του Δήμου Ξάνθης.

Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε επίσημα από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ξάνθης και περιλαμβάνει διάφορες δράσεις που υλοποιούνται σε συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής, κύρια, στο πλαίσιο των πολιτιστικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων που χειρίζονται οι μαθητικές κοινότητες της πόλης.

Παράλληλα, πλήθος άλλων εκδηλώσεων που απευθύνονται σε νέους και όχι μόνο, υπάρχουν στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Εκτός από τα σχολικά κτίρια, εκδηλώσεις και παρουσιάσεις διοργανώνονται στην κεντρική πλατεία και το νέο της αμφιθέατρο, το κλειστό αμφιθέατρο, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Στις εκδηλώσεις μετέχουν και σχολεία εκτός του Δήμου Ξάνθης ενώ την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαϊου, εκτός της Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας που διοργανώνεται από τη Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης και την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης υπάρχει και ο ποδηλατικός γύρος στην περιοχή του Ολβίου που οργανώνεται από τους γυμναστές και τους μαθητές του Γυμνασίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα με ένα κλικ εδω

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr