sxolika dromologia

Συνεχίζονται τα σχολικά δρομολόγια

3 Μαρτίου 201108:59

sxolika_dromologiaΣυνεχίζονται κανονικά, για την ώρα, τα σχολικά δρομολόγια στην Ξάνθη, μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ και των ΤΑΞΙ της Ξάνθης από τον Υφυπουργό Γιώργο Ντόλιο, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στην Αθήνα, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Με νομοθετική ρύθμιση που θα προωθήσει ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος πρόκειται να δοθεί λύση στο πρόβλημα που υπάρχει με τα σχολικά δρομολόγια στην Ξάνθη και  άλλες περιοχές της χώρας, όπου η μεταφορά συνεχίζεται εδώ και αρκετούς μήνες χωρίς να υπάρχει σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ξάνθης Θ. Γεωργιάδης οι μεταφορείς ευελπιστούν ότι το Υπουργείο θα δώσει λύση στο πρόβλημα για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, όπως συνέβη και για τους δύο τελευταίους μήνες του 2010. Διαφορετικά θα κάνουν πράξη τις απειλές τους και θα σταματήσουν τα σχολικά δρομολόγια, που εξυπηρετούν χιλιάδες μαθητές στην περιοχή της Ξάνθης.

Το πρόβλημα είχε προκύψει όταν κηρύχτηκε άγονος ο διαγωνισμός που είχε γίνει για τη μεταφορά των μαθητών εξαιτίας των μειώσεων που ζητούσε η κυβέρνηση και έκτοτε το καθεστώς κάτω από το οποίο συνεχίζεται η μεταφορά, είναι αδιευκρίνιστο.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr