arcadia_en_klo

Επεισοδιακή άφιξη του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή

18 Φεβρουαρίου 201114:49

arcadia_en_kloΕπεισοδιακά εξελίσσεται η άφιξη του Πρωθυπουργού στο ξενοδοχείο Αrcadia της Κομοτηνής.  

Στις 3 περίπου, έξω  στο δρόμο για το ξενοδοχείο διαδηλωτές του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο και εμποδίστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ . Ακολούθησε συμπλοκή, έγινε χρήση χημικών και οι διαδηλωτές παρέμειναν στο σημείο.

Σε δηλώσεις του πριν λίγο το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κρυωνάς διαμαρτυρήθηκε  έντονα για το γεγονός και κατήγγειλε τη στάση της αστυνομίας.

Οι δηλώσεις του Δ. Κρυωνά

Από το μπλόκο κατάφεραν να διαφύγουν οι διαδηλωτές-εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ που βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο αναμένοντας τον Πρωθυπουργό.

Πριν από μερικά λεπτά υπήρξε χρήση χημικών ενώ μέσα στο ξενοδοχείο διεξάγεται η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων (παρουσία πολυμελούς υπουργικού κλιμακίου) , εν αναμονή του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μεταβαίνει από το Δημάρχιο οδικώς μέχρι την Ξάνθη και από κεί με ελικόπτερο προς την Κομοτηνή.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης  βγήκε από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητώντας να μην γίνεται χρήση χημικών. Ο Πρωθυπουργός έφτασε τελικά στο ξενοδοχείο Arcadia  λίγο πριν τις 6.

arcadia_pame_2arcadia_perifereiako_1

arcadia_perifereiako_2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr