newego_LARGE_t_821_83480493_type11759

Δείξε αδύνατη φορώντας τα πιο μοδάτα κομμάτια

18 Φεβρουαρίου 201122:00

newego_LARGE_t_821_83480493_type11759Τόσα ωραία κομμάτια που είναι της μοδός τελευταία, μοιάζουν να ταιριάζουν ιδανικά μόνο σε δίμετρες μοντέλες. Έλα όμως που όταν τα δοκιμάζεις εσύ, δείχνεις χάλια. Εμείς, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εκπτώσεων, σου προτείνουμε το πώς θα φορέσεις τα πιο τρέντι ρούχα και αξεσουάρ αυτής της σεζόν δείχνοντας πιο αδύνατη από ποτέ.

1. Η μόδα: τα στραφταλιζέ ρούχα

Tα πιο μοδάτα κομμάται, πρέπει να
τα φοράς κι όχι να σε “φοράνε”!

Πώς θα την φορέσεις: στη θεωρία ένα κομμάτι με στρες στην γκαρνταρόμπα σου μπορεί να σε κάνει να λάμπεις στη στιγμή, κλέβοντας τα βλέμματα όσων σε κοιτούν. Πολλές φορές όμως, τα κομμάτια αυτά μπορούν να σε δείξουν αρκετά κιλά παραπάνω. Για να λάμπεις χωρίς υπερβολές, απόφυγε τα κολλητά και κοντά στραφταλιζέ φορέματα και δοκίμασε ένα λαμπερό μπλουζάκι ή μια φούστα με πούλιες, την οποία θα συνδιάζεις με ένα απλό τοπ ή κορμάκι για έλεγκαντ και μοδάτο αποτέλεσμα. Η στραφταλιζέ μπλούζα ταιριάζει υπέροχα με τζιν παντελόνι για ένα πιο σικ αποτέλεσμα, ειδικά στις βραδινές σου εξόδους. Βασική αρχή για να φαίνεσαι πιο αδύνατη με τα λαμπερά κομμάτια: κρύψε τον ποπό και τους γλουτούς και δείξε τα πόδια σου!

2. Η μόδα: το στρετς κολάν και παντελόνια – κολάν

 

Πώς θα την φορέσεις: αν δεν διαθέτεις τα πόδια της Ζιζέλ, ίσως θα έπρεπε να ξανασκεφτείς να βάλεις ένα στενό παντελόνι ή κολάν με μια κοντή και στενή μπλούζα. Προτίμησε να συνδιάζεις τα στρες παντελόνια με μακριά πουκάμισα που θα καλύπτουν τουλάχιστον το μισό σου πισινούλη. Έτσι κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα και πιο αδύνατα ενώ το βλέμμα δεν πέφτει στα καπούλια σου!

3. Η μόδα: η ψεύτικη γούνα

Πώς θα την φορέσεις: το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τις μακριές και πομπώδεις γούνες που όσο αδύνατη κι αν είσαι, δεν θα σε αδυνατίσουν. Καλύτερα, επένδυσε τα ευρώ σου σε ένα γούνινο γιλέκο (κατά προτίμηση κοντό) ή μια ζακέτα με γούνινη επένδυση.

4. Η μόδα: οι μπότες πάνω από το γόνατο

Πώς θα την φορέσεις: το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνδιάζεις τις μπότε που φτάνουν πάνω από το γόνατο με ένα μονόχρωμο οπάκ καλσόν στο ίδιο χρώμα που κάνουν το πόδι να φαίνεται πιο μακρύ. Απόφυγε τις χρωματιστές μπότες πάνω από το γόνατο που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο κοντή και άρα πιο αδύνατη.

5. Η μόδα: τα φανταχτερά κολιέ

Πώς θα την φορέσεις: προτίμησε τα μακρυά κρεμαστά αξεσουάρ, που θα κάνουν το λαιμό σου να φαίνεται μακρύτερος. Ταυτόχρονα, αν διαθέτεις αρκετά πλούσιο μπούστο, καλύτερα να διαθέσεις τα ευρώ σου σε ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια παρά σε ένα κολιέ που θα τονίζει το μπούστο σου παχαίνοντάς σε.

6. Η μόδα: τα στενά πουλοβεράκια

Πώς θα την φορέσεις: το σχήμα του πουλόβερ και το μάκρος του είναι αυτό που θα κρίνει και την αγορά του ή μη. Ένα πολύ στενό πουλόβερ, χοντρής πλέξης, θα σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 5 κιλά πιο παχουλή. Ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη σχήματος V σε κολακεύει δείχνοντας το λαιμό σου μακρύτερο. Ταυτόχρονα, προσπάθησε να ισορροπήσεις το πουλόβερ με το κάτω μέρος του σώματός σου. Ένα μακρύ πουλοβεράκι σε συνδυασμό με ένα μαύρο κολάν μπορεί να σε δείξει πιο ψηλή και αυτόματα πιο αδύνατη.

7. Η μόδα: η μεγάλες ζώνες

Πώς θα την φορέσεις: Μια μεγάλη και φαρδιά ζώνη, θα τονίσει κάθε λεπτομέρεια της περιφέρειας και την κοιλίτσας σου. Ιδανικό θα ήταν να προτιμάς τις λεπτές ζώνες. Αν επιμένεις στις πιο φαρδιές, τοποθέτησέ τες λίγο πιο ψηλά από τους γλουτούς και πιο κοντά στο στήθος για να φαίνονται τα πόδια σου ψηλότερα.

http://www.womenonly.gr/

 

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr