dimarxeio_xanthis

Προκήρυξε θέση Ειδικού Συνεργάτη ο Δήμαρχος Ξάνθης

16 Φεβρουαρίου 201122:13

dimarxeio_xanthisΣτην προκήρυξη της θέσεις ειδικού συνεργάτη για οικονομικά θέματα προχώρησε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης.

Η προκήρυξη  γίνεται με ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο προκειμένου να υποβάλλει το βιογραφικό του και τα αποδεικτικά των προσόντων του στο Δήμο της Ξάνθης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο, ο νέος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, που προβλέπεται από το Σχέδιο «Καλλικράτης» θα πρέπει , εκτός από το απαραίτηο πτυχίο οικονομικών επιστημών,  να διαθέτει αποδεδειγμένη ειδική εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς και πενταετή εμπειρία στη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Όπως είναι γνωστό, με βάση το Σχέδιο Καλλικράτης οι Δήμαρχοι έχουν τη δυνατότητα να προσλάβουν  ικανό αριθμό συνεργατών, ίσο με τον αριθμό των Αντιδημάρχων που διαθέτει ο κάθε Δήμος. Στην περίπτωση του Δήμου Ξάνθης ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης έχει το δικαίωμα να προσλάβει μέχρι 6 ειδικούς συνεργάτες, αλλά όπως έχει διαφανεί, δεν πρόκειται να εξαντλήσει αυτό τον αριθμό για λόγους πρακτικούς και για λόγους λιτότητας

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr