skandalidis

Σε Ξάνθη-Κομοτηνή ο Σκανδαλίδης. Φήμες για Γ. Παπανδρέου

15 Φεβρουαρίου 201108:57

skandalidisΤη Θράκη επισκέπτεται την Παρασκευή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης θα είναι ο βασικός εισηγητής στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με θέμα το «Καλάθι Προϊόντων της Περιφέρειας ΑΜΘ». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας στην οποία έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος και αυτό σηματοδοτεί η επίσκεψη του Υπουργού.

Η ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης(Διοικητήριο) 1ος όροφος Λεωφ. Δημοκρατίας 1-Κομοτηνή.

Και στην Ξάνθη ο Σκανδαλίδης;

Πάντως υπολογίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα βρεθεί πρώτα στην Ξάνθη, όπου θα έχει συναντήσεις με αγροτοσυνδικαλιστές και θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των επισκέψεων και των συναντήσεων του Κώστα Σκανδαλίδη δεν έχουν δοθεί ακόμη.

Φήμες και για Γ. Παπανδρέου

Ταυτόχρονα έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών σύμφωνα με την οποία τη Θράκη ενδέχεται να επισκεφθεί την Παρασκευή ο Γιώργος Παπανδρέου. Κάτι τέτοιο πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr