dsx_beer_house_2

Πάρτυ δικηγόρων στην Ξάνθη ενόψει εκλογών

13 Φεβρουαρίου 201101:59

dsx_beer_house_2Πέρα από τις κινητοποιήσεις τους, οι δικηγόροι της Ξάνθης, έχουν να ασχοληθούν και με τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου που θα γίνουν σε 15 μέρες.

Στο πλαίσιο αυτό κάποιοι κινούνται αρκετά εναλλακτικά. Party διοργάνωσε στο Beer House ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ» ενόψει των επικείμενων εκλογών του πρώτου επιστημονικού συλλόγου. Πρόκειται για ψηφοδέλτιο που δεν διαθέτει υποψήφιο Πρόεδρο παρά μόνο συμβούλους

Η βραδιά χαρακτηρίστηκε από την καλή μουσική με το γνωστό συγκρότημα του Αντώνη Μουσαδέ και την μεγάλη προσέλευση των μελών του Συλλόγου.  Περί τα 110 μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου βρέθηκαν στο party των υποψηφίων  και γλέντησαν μέχρι τις 03:00 π.μ.

«Το party συνεχίστηκε στο RITZ» ανέφεραν πηγές του Δ.Σ.Ξ. στο XanthiPress.gr που συνέλλεξε στοιχεία. Τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου  θα συνεχίσουν να συλλέγουν στοιχεία από τα social networks που έχουν σχεδόν καθολική χρήση το τελευταίο διάστημα.

Το εν λόγω ψηφοδέλτιο απαρτίζουν:

  1. Γιαννοπούλου Ιωάννα
  2. Δαλίδης Δημήτρης
  3. Ζλάτκου Βασιλική
  4. Καπζά Μουζαφέρ
  5. Ξανθόπουλος Θωμάς
  6. Παυλίδου Δώρα
  7. Σκουλαρίκη Αικατερίνη
  8. Σπυρίδου Άννα

Η αντιγραφή μέρους των κειμένων και των εικόνων του XanthiPress.gr προστατεύεται από τις διατάξεις περί πνευματικής Ιδιοκτησίας. Όροι χρήσης.

 

  1. dsx_beer_house
    dsx_beer_house_3

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr