pavlidis20nomarxis

Γ. Παυλίδης: Δεν περίμενα τόση εμπάθεια

7 Φεβρουαρίου 201109:51

pavlidis20nomarxisΓια εμπάθεια από το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο ο τέως Νομάρχης Γιώργος Παυλίδης σε δήηλωσή του, μετά την ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και το θόρυβο των τελευταίων δύο εβδομάδων.

Σε δήλωση που διένειμε στα Μέσα το πρωί της Δευτέρας αναφέρει:

«Δεν περίμενα τόση εμπάθεια, τέτοιες ενέργειες-από το κόμμα που κυβερνά- για να σταματήσουν το περιβαλλοντικό –αρδευτικό έργο στην πεδιάδα της Ξάνθης..Και αυτές προστίθενται σε άλλες  , ίδιας στόχευσης, που τελικά είναι εναντίον των  αγροτών, εναντίον του περιβάλλοντος. Υπονομεύουν μια τεράστια προσπάθεια, γιατί δεν το  σχεδίασαν, δεν το προώθησαν αυτοί αλλά πολίτες, που δεν υπηρετούμε την πολιτική τους αλλά τον τόπο μας.

Με εμπαθή τύφλωση, επιλεκτική μνήμη  και πολιτική κακία δεν χτίζεται το μέλλον, η κοινωνία της Ξάνθης και της Περιφέρειας. Χτυπούν  ένα έργο ιστορικό, δίχως κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία του. Οι ευθύνες είναι ιστορικές. Φοβάμαι ότι παίζουν το ρόλο του προπομπού για την κυβερνητική ανατροπή της χρηματοδότησης του τεράστιου έργου. Είναι πράξεις βαθειά αντικοινωνικές.

Λυπούμαι βαθύτατα. Την προσπάθειά μας και την δική μου θα την συνεχίσω, γιατί πρόκειται για ενταγμένο και δημοπρατημένο έργο που δούλεψα πολύ σκληρά επί χρόνια, και δεν το χαρίζω στην πολιτική τύφλωση. Τέλος αναρωτιέμαι, σε περίοδο φτώχειας, ΔΝΤ, ανεργίας, έλλειψης χρημάτων στην αγορά και υπανάπτυξης,  τα δημοπρατημένα 55.000.000 ευρώ του έργου γιατί τα πολεμάνε;»

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr