100 γρ ισπανικό λουκάνικο (chorizo) κομμένο σε μικρά κομμάτια. Αν δεν βρίσκετε, επιλέξτε κάποιο άλλο λουκάνικο με καρυκεύματα
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες
ελαιόλαδο
λίγη τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε αλατισμένο νερό, βράζετε τα σπαγγέτι για 5-7 λεπτά περίπου και όταν είναι έτοιμα, τα στραγγίζετε.
Σε ένα τηγάνι, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε το λουκάνικο, τις πιπεριές και αρκετό πιπέρι. Αφήστε τα να μαγειρευτούν καλά και να βγάλουν το ζουμί τους, για περίπου 10 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα, ρίχνετε σιγά σιγά και τα μακαρόνια μέσα στο τηγάνι και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε τα σπαγγέτι σε μια μεγάλη πιατέλα και λίγο πριν σερβίρετε, πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγη παρμεζάνα.
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr