diodia_533_355

Απόγευμα Πέμπτης η ενημέρωση για τα διόδια στην Πλατεία.

26 Ιανουαρίου 201115:25

diodia_533_355Το απόγευμα της Πέμπτης 27/01/11 στην Κεντρική Πλατεία, θα πραγματοποιηθεί η πρωτοβουλία ενημέρωσης των πολιτών γύρω από το θέμα των διοδίων.

Όπως έχει προγραμματιστεί από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης  θα γίνει διανομή ενημερωτικού υλικού για το θέμα των διοδίων ενώ οι πολίτες που θα περάσουν από την Κεντρική Πλατεία θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα μέλη της Κίνησης και να ενημερωθούν διεξοδικά γύρω από το σοβαρό θέμα των διοδίων.

Καθώς το πανελλαδικό κίνημα εναντίον των διοδίων διογκώνεται και αποκτά μαζικά χαρακτηριστικά, οι πολίτες που έχουν ενεργοποιηθεί στην Κίνηση  Ενεργών Πολιτών επιχειρούν να ενημερώσουν το κοινό της περιοχής, λίγους μόλις μήνες, πριν την εγκατάσταση των σταθμών διοδίων και στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τα μέλη της Κίνησης Ενεργών Πολιτών θα βρίσκονται στην Πλατεία από τις 6 μέχρι τις 9 το απόγευμα και θα είναι στη διάθεση των πολιτών για ενημέρωση και για πρακτικές οδηγίες στους οδηγούς της περιοχής, αλλά και σε όσους χρησιμοποιούν συχνά, τους μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας, απλούς πολίτες ή επαγγελματίες.

Όπως έχει κατ’ επανάληψη τονιστεί, η Κίνηση αποτελείται από ενεργούς πολίτες της Ξάνθης, χωρίς καμία ιεραρχική δομή και ηγεσία, προερχόμενους από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους της Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr