XANTHI_-_PL._ELEYTHERIAS_2

Πρόγραμα υποστήριξης φτωχών οικογενειών στο Δήμο Ξάνθης.

26 Ιανουαρίου 201115:15

XANTHI_-_PL._ELEYTHERIAS_2Η κάλυψη αναγκών σε κοινωνικές δομές του Δήμου Ξάνθης καθώς και άλλων Δήμων της χώρας,  εγκρίθηκε από την αρμόδια διυπουργική επιτροπή.

Πρόκειται για τη δράση «Ολοκληρωμένες Τοπικές Υπηρεσίες Υποστήριξης Φτωχών Οικογενειών με Παιδιά» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που χρηματοδοτείται από το κοινοτικό πρόγραμμα INTERREG.

Στο πρόγραμμα πρόκειται να απασχοληθούν εξειδικευμένοι επιστήμονες, η προκήρυξη για την πρόσληψη των οποίων έχει ήδη εγκριθεί. Πιο αναλυτικά, στην Ξάνθη και σε άλλους 3 Δήμους της χώρας  θα απασχοληθούν  με ετήσιες συμβάσεις εργασίας 3 άτομα με τις εξής ειδικότητες:

Παιδοψυχολόγος (ΠΕ) και εάν δεν υπάρχει υποψήφιος από τη συγκεκριμένη ειδικότητα τότε τη θέση μπορεί να καλύψει Ψυχολόγος (ΠΕ), 1 Ειδικός Παιδαγωγός (ΠΕ) ή Εκπαιδευτικού (ΠΕ) με εκπαίδευση και εμπειρία σε παιδιά από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και ενός Κοινωνικού Λειτουργού (ΤΕ).

Στο δεύτερο αντικείμενο του προγράμματος, για την εναρμόνιση οικογένειας – εργασίας,  που θα απασχολήσει 25 άτομα, συμμετέχουν άλλοι Δήμοι της χώρας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr