perifereiako_symboylio_synedriasi_3

Πρώτη με μικροπροβλήματα για το Περιφερειακό Συμβούλιο Α.Μ.Θ.

25 Ιανουαρίου 201122:24

perifereiako_symboylio_synedriasi_3Η πρώτη του συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιανουαρίου.

Ο πρώτος βηματισμός για το νέο αιρετό όργανο της Περιφέρειας είχε αρκετά ζητήματα ερνημείας και εφαρμογής του κανονισμού ενώ  έγινε στην αίθουσα τελετών της Νομαρχίας Ροδόπης , ελλείψει άλλου χώρου που μπορεί να φιλοξενήσει το πολυπληθές συμβούλιο.

Πιο συγκεκριμένα, από τα τέσσερα θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε μόλις το ένα και τα υπόλοιπα αναβλήθηκαν για την επόμενη συνεδρίαση. Κατά τα άλλα υπήρξε πρόθεση περιφερειακών συμβούλων να θέσουμε προ ημερησίας διάταξης, θέματα που αφορούν στο Χρυσό και στο Φράκη του ποταμού Έβρου, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα Telegram.

Τελικώς λόγω αμφιβολιών για τον τρόπο εφαρμογής του κανονισμού, αυτά δεν συζητήθηκαν. Όλα τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση, αναμένεται ότι θα έχουν ξεπεραστεί στην επόμενη συνεδρίαση όταν και θα ομαλοποιηθεί η λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου της Α.Μ.Θ.

perifereiako_symboylio_synedriasi_2

perifereiako_fotis

perifereiako_symboylio_synedriasi_1

perifereiako_symvoulio_synedriasi_4

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr