kontos2

Αλ. Κοντός: Δικαίωση – Απάντηση η παραγραφή

20 Ιανουαρίου 201108:31

kontos2Για δικαίωση και απάντηση στους πολιτικούς του αντιπάλους κάνει λόγο Αλέξανδρος Κοντός μετά την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου να διαγράψει οριστικά  το αδίκημα της απιστίας για τον ίδιο και για τους άλλους δύο πρώην υπουργούς Δούκα και Μπασιάκο.

Με ανακοίνωσή του αργά ο απόγευμα της Τετάρτης, ο βουλευτής Ξάνθςη της Ν.Δ. αναφέρει ότι η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου «δεν είναι παρά η απάντηση που αρμόζει στην πολιτική σκευωρία που μεθόδευσε η κυβέρνηση για να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά, σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα σοβαρά λάθη της πολιτικής της».

Παράλληλα αναφέρει ότι θα εξαντλήσει κάθε μέσο για να αποκατασταθεί για την ηθική βλάβη που κάποιοι «εν γνώσει τους προκάλεσαν».

«Προς την κατεύθυνση αυτή προτίθεμαι άμεσα να ζητήσω από τον Πρόεδρο της Βουλής την ενεργοποίηση του άρθρου 86 του Συντάγματος, δηλαδή την σύσταση Ειδικής Επιτροπής,  για τον  έλεγχο της εις βάρος μου κατηγορίας, προκειμένου να διαπιστωθεί η αυταπόδεικτη αθωότητά μου», αναφέρει ο Αλέξανδρος Κοντός και ζητά κατά  τη σύστασή της τη συμμετοχή σε αυτήν την Επιτροπή αποκλειστικά και μόνον ανώτατων δικαστικών λειτουργών που «αναμφισβήτητα είναι οι μόνοι που μπορούν να παρέχουν τις εγγυήσεις μιας αντικειμενικής, αδιάβλητης, αξιόπιστης,  ασφαλούς  και ανεπηρέαστης κρίσης».

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr