psarianos

Ψαριανός σε Γιαννακίδη: Στήριξη στο θεσμό και πρόθεση για συνεργασία

19 Ιανουαρίου 201110:40

psarianosΣε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γρηγόρη Ψαριανού και των μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, στην έδρα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., στην Κομοτηνή. 

Η συνάντηση του βουλευτή της Δημ. Αρ. και των μελών της Περιφερειακής επιτροπής του νεοσύστατου κόμματος έγινε μετά από αίτημά τους προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στον Καλλικράτη και τις προοπτικές του νέου θεσμού στην περιοχή και γενικότερα.

Στη συνάντηση ο Γρηγόρης Ψαριανός – που πραγματοποίησε επίσκεψη στην Καβάλα- ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο Περιφερειάρχη και εξέφρασε την υποστήριξη του κόμματός του στο νέο θεσμό που δημιουργεί προσδοκίες για πολιτικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες. Ειδικότερα τέθηκαν τα θέματα της προώθησης πολιτικών που αφορούν στη Γεωθερμία, τους νέους συνεταιρισμούς και την ποιοτική Γεωργία, τη συνολική περιφερειακή διαχείριση απορριμμάτων, τα περιβαλλοντικά θέματα και τις προστατευόμενες περιοχές καθώς και το Μεταναστευτικό ζήτημα, ειδικά σε ότι αφορά στις μεθόδους και συνθήκες κράτησης. Πρόκειται για τους τομείς που δίνουν βάρος τα στελέχη της Δημ. Αρ. στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο Άρης Γιαννακίδης εκτίμησε ως ιδιαίτερα θετική τη συνάντηση που είχαν και προανήγγειλε ότι στο πλαίσιο της λειτουργίας της Επιτροπής Διαβούλευσης που προβλέπεται στην Περιφέρεια, θα καλεί τα μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς να συμμετάσχουν  καθώς το νεοσύστατο κόμμα δεν συμμετείχε στις πρόσφατες εκλογές και δεν εκπροσωπείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τόσο ο Γρηγόρης Ψαριανός όσο και τα μέλη του κόμματος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνάντηση και τις απόψεις που αντάλλαξαν με τον Περιφερειάρχη και εκδήλωσαν την πρόθεση να συνεχίσουν αυτή την επαφή με το θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην Α.Μ.Θ. Παρόμοιες ήταν οι εντυπώσεις του Γώργου Στυλιανίδη ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση εκπροσωπόντας τα στελέχη της Ξάνθης της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr