DIODIA_SYNANTHS_LAMIA

Ρεκόρ συμμετοχής στην Πανελλαδική συνάντηση για τα διόδια

16 Ιανουαρίου 201119:47

DIODIA_SYNANTHS_LAMIAΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Πανελλαδική Συνάντηση των Επιτροπών Αγώνα κατά των διοδίων στη Λαμία.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα αισιοδοξίας και ικανοποίησης για το γεγονός ότι το κίνημα κατά των διοδίων έχει διογκωθεί και έχει βρει εντυπωσιακή ανταπόκριση στους οδηγούς που διέρχονται καθημερινά από τις Εθνικές Οδούς σε όλη τη χώρα.

Στη Λαμία, όπου έγιναν οι εργασίες του συνεδρίου επικράτησε ατμόσφαιρα συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ 125 εκπροσώπων από 24 επιτροπές της χώρας που προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας ουσιαστικό περιεχόμενο στη διεκδίκηση των ενεργών πολιτών απέναντι στη λαίλαπα των διοδίων που πλήττει όλη τη χώρα.

Στην 3η Πανελλαδική συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα που απαχολούν το κίνημα και έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, όπως η αντεπίθεση των εταιριών που ελέγχουν τα διόδια, η αναθεώρηση της στάσης της Κυβέρνησης και οι εξελίξεις στην Εγνατία Οδό. Θέματα που συζητήθηκαν τόσο στην ολομέλεια, όσο και στις ομάδες εργασίας που συστήθηκαν.

Εκδήλωση το Σάββατο στην Ξάνθη

Η 3η Συνάντηση του Πανελλαδικού Συντονιστικού ανέδειξε και τη νέα 5μελή Γραμματεία των Επιτροπών. Ο αγώνας συνεχίζεται για τις επιτροπές ακόμη πιο οργανωμένα ενώ στο δυναμικό της έχουν προστεθεί περισσότεροι νομικοί προκειμένου να καθοδηγήσουν τα μέλη των Επιτροπών. Η τοπική Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης ενάντια στα διόδια της Εγνατίας Οδού προγραμματίζει εκδήλωση ενημέρωσης στην πλατεία το ερχόμενο Σάββατο και αναμένεται σύντομα να προβεί σε ανακοινώσεις.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr